5 April 2011 ~ 15:50

Hej igen!
Än så länge går det hyffsat bra, jag har inte haft något
större sug av vanlig mat.
Och jag åt nyligen en liten skål med grönsaker (sånna på påste som man kokar upp). För det stod att det var 3,3 gram socker och 0,5g fett i och det tyckte inte jag var så farligt så jag valde att äta det istället för en påse med cambridge och jag tror att det fungerar lika bra :) Jag drack även 2 glas med fun light och nu känner jag mig sådär lagomt mätt! Ikväll blir det mest troligt Cambridge igen.
Visst borde det fungera ungefär lika bra att äta en liten skål med ''frysta'' grönsaker, Likasom ett glas med cambridges?
Jag tänker köra så någon vecka och sedan ska jag försöka köra på ren kur :)
Fortsätt att kommentera vet jag!
/ Elin

Kommentarer
Postat av: Emelie

ta före bilder så att du sen när du är nöjd med vikten ta efterbild och se vilken skillnad kanske du blir ännu mer motiverad att gå ner till din ideal vikt.. :)

Viktigt att du även mäter dig.. För tränar du så kan du samtidigt sakta minska i vikt fastän måttbandet visar att du minksat massor i mått.

Jätte kul att träna, jag älskar att träna skulle själv behöva gå ner i vikt men har svårt att äta bra..Men har inte så mkt att gå ner så svårt att gå ner det sista.



Jag önskar dig lycka till.. Och det är bara du som kan förändra ditt liv ingen annan du måste bestämma dig för att det är det du vill.

Sen är du ju bara 15 år så dina föräldrar är ju en delav detta.

Ska kika in här då och då och försöka motivera dig även om det kanske inte är mycket till världen.. Hoppas du även har massa kompisar som motiverar dig det gör mkt :)

2011-04-06 @ 16:35:14
Postat av: Amanda ♥

låter intressant :)

2011-04-06 @ 16:44:42
URL: http://amandabp.blogg.se/
Postat av: malinjohanzon

sv: självklart kommer jag stötta dig! Det är ju både viktigt att må bra och att vara nöjd med sig själv, lycka till tjejen, du klarar det här! :D

2011-04-06 @ 16:49:40
URL: http://malinjohanzon.blogg.se/
Postat av: malinjohanzon

sv: så lite så, du behöver ju allt stöd du kan få, och ju mer det är desto mer peppad blir du ju! Jag hejar på dig, och känner på mig att du kommer lyckas. Klart jag följer bloggen :D

2011-04-06 @ 17:38:36
URL: http://malinjohanzon.blogg.se/
Postat av: amanda

Lycka till :)

2011-04-06 @ 18:56:09
URL: http://amandadovenius.blogg.se/
Postat av: Jessica

håller verkligen tummarna för dej! men jag tycker inte du ska äta så lite, kör på cambrigde, inte grönsakerna! för pulvret innehåller alla vitaminer å mineraler kroppen behöver, de gör inte en mini skål med grönsaker! och drick inte light saft å dricka, inte alls bra! drick isvatten med citron i pressat om du vill ha smak, äkta citron, de ökar på förbränninen också!! lycka till!!

2011-04-06 @ 19:35:03
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Becca

ofc kommer ja kika in och stötta dej :D

tycker du ska ta före och efter bilder.

Typ ta en bild nu och lägg upp och så en gång i månaden samtidigt som du skrvier mått och vikt under bilden?? super kul att följa.. du behöver ju inte lägga upp bild med ansikte om du inte vill =)



LYCKA TILL :D <3

2011-04-06 @ 19:46:48
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: josefine

Jag får önska dig lycka till och kommer självklart följa dig och stötta! Bara du tror på dig själv så går det bra! :D

2011-04-06 @ 21:50:49
URL: http://osin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0